back to top
19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Αστακός» η Τούμπα για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα επιθυμούν στον ΠΑΟΚ και επιστρατεύονται δύο χιλιάδες αστυνομικοί και πιθανόν ελικόπτερο από την ΕΛ.ΑΣ.

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα την Κυριακή δεν έχει μόνο έντονο ενδιαφέρον για την μάχη του τίτλου. Στην Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός, καθώς δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να επαναληφθούν τα δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος.

Στα μέτρα ασφαλείας, αναμένεται να υπάρξει δίχτυ στις θύρες στις 1-2-3, όπου βρίσκεται ο πάγκος του Ολυμπιακού και η φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια του γηπέδου. Το ίδιο θα συμβεί στις θύρες 4-7-8, ενώ δίχτυ αναμένεται να τοποθετηθεί και στις θύρες 5-6 για την αποτροπή ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης θα διατεθούν 300 σεκιούριτι από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ πάνω από 2.000 αστυνομικοί θα επιβλέπουν τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, υπάρχει η πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί και ελικόπτερο από την Αστυνομία που θα εποπτεύει από ψηλά την Τούμπα για να κατευθύνει τις αστυνομικές δυνάμεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα