back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δ. Τζανακόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης επιτελεί αυτά που καταγγέλλει

Διαβάστε επίσης

Σκληρή η απάντηση που επεφύλαξε το γραφείο Τύπου του Δημήτρη Τζανακόπουλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για όσα είπε απευθυνόμενος στους Τομεάρχες του κόμματός του.

Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του κυβερνητικού Εκπροσώπου, εξαπολύει δριμεία επίθεση στον πρόεδρο της Ν.Δ, εγκαλώντας τον για “λεκτικές, πολιτικές και θεσμικές απρέπειες” στις οποίες οδηγείται, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, γιατί δεν αρέσει στον κ. Μητσοτάκη, η κοινοβουλευτική πλειοψηφία που έχει διαμορφωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το ύφος, το λεξιλόγιο, οι χαρακτηρισμοί, οι ύβρεις του κ. Μητσοτάκη αποδεικνύουν ότι τελικά ο ίδιος επιτελεί αυτά που καταγγέλλει.

Είναι ο ίδιος που καλεί τον Πρόεδρο της Βουλής, ο οποίος έχει επιδείξει αναμφισβήτητη θεσμική προσήλωση, καθ’ όλη τη διάρκεια άσκησης των καθηκόντων του, να αγνοήσει τις θέσεις τόσο του Προέδρου της Κυβέρνησης που απολαύει της εμπιστοσύνης της Βουλής όσο και εκλεγμένων βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου.

Είναι ο ίδιος που εξαπολύει ανυπόστατες καταγγελίες, υιοθετεί ψευδείς ειδήσεις και ακροδεξιές πρακτικές προσπαθώντας να παρουσιάσει τον εαυτό του ως υπερασπιστή των θεσμών και του κοινοβουλευτισμού.

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα