back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δεκτή η παραίτηση Τσιόδρα από το Ποτάμι – Εκπρόσωπος τύπου αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Κατερίνα Μπακογιάννη

Διαβάστε επίσης

Την παραίτηση του Δημήτρη Τσιόδρα, από την θέση του εκπροσώπου Τύπου του Ποταμιού, έκανε δεκτή ο Σταύρος Θεοδωράκης. Στο κείμενο παραίτησής του, ο Δημήτρης Τσιόδρας ευχαριστεί τα στελέχη και τους φίλους του Ποταμιού για τη συνεργασία που είχαν αυτά τα 4 χρόνια.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Ποταμιού τον ευχαρίστησε για τη συμβολή του στις δύσκολες μάχες που έδωσε το Ποτάμι όλα αυτά τα χρόνια και για τη συνεπή-όπως τόνισε- προβολή των θέσεων του Κινήματος.
Εκπρόσωπος Τύπου στο Ποτάμι αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Κατερίνα Μπακογιάννη.
Η Κατερίνα Μπακογιάννη σπούδασε κοινωνιολογία στο University of Illinois στις ΗΠΑ και έκανε μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία στο Northwestern University. Τα τελευταία χρόνια ήταν αρχισυντάκτρια εκπομπών και ειδήσεων στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και συνεργάτης του περιοδικού «Κ» της «Κυριακάτικης Καθημερινής». Έχει εργαστεί ως πολιτική συντάκτρια στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» και ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση της ΝΕΤ.

Το πλήρες κείμενο της παραίτησης του Δημήτρη Τσιόδρα έχει ως εξής:
Αγαπητέ Σταύρο,
Επί τέσσερα χρόνια υπερασπίστηκα δημοσίως, με συνέπεια, τις αποφάσεις του Κινήματός μας, ακόμη κι εκείνες με τις οποίες δεν συμφωνούσα. Κατέθετα πάντα τη γνώμη μου στα κομματικά όργανα, δημοσίως, όμως, εκπροσωπούσα τις συλλογικές θέσεις.
Αισθάνομαι, όμως ότι πλέον δεν μπορώ να ισορροπώ ανάμεσα στις προσωπικές απόψεις και τις συλλογικές αποφάσεις. Ιδιαίτερα οι συγκρούσεις των τελευταίων ημερών έχουν δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα μέσα στο οποίο μου είναι δύσκολο να λειτουργήσω.
Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη και τους φίλους του Ποταμιού, όπως και εσένα προσωπικά για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.
Όπως έκανα πάντα, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για μεταρρυθμίσεις σε προοδευτική, ευρωπαϊκή, φιλελεύθερη κατεύθυνση, τις οποίες από την ίδρυσή του πρεσβεύει το Ποτάμι.
Με εκτίμηση,
Δημήτρης Τσιόδρας

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα