back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δίωροι αποκλεισμοί δρόμων από τους αγρότες – Για ματαίωση η συνάντησή τους με τον Αραχωβίτη

Διαβάστε επίσης

Σκληραίνουν από σήμερα την στάση τους οι αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. Προχωρούν αυτή την ώρα σε δίωρους αποκλεισμούς, έως τις 6 το απόγευμα, των δρόμων στα σημεία όπου έχoυν στήσει τα μπλόκα.

Ιδιαίτερα προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν στην κυκλοφορία στην εθνικό οδό Αθήνας- Θεσσαλονίκης αφοί οι Θεσσαλοί παραγωγοί θα κλείσουν και τον κόμβο του Πλατύκαμπου, όπου γίνεται η κίνηση των οχημάτων από την περασμένη Δευτέρα όταν έκλεισαν τον κόμβο της Νίκαιας. Εξάλλου, το πρωί οι αγρότες της Ημαθίας έκλεισαν για μισή ώρα την Εγνατία Οδό στον κόμβο της Κουλούρας, ενώ οι παραγωγοί στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε συμβολικές καταλήψεις του δημαρχείου, της εφορίας και υποκαταστήματος κεντρικής τράπεζας.

Εντωμεταξύ αρνητικοί είναι οι παραγωγοί στην πρόσκληση που τους έχει απευθύνει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης αφού επιμένουν να γίνει το ραντεβού με την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας των συναρμόδιων υπουργείων υπό τον πρωθυπουργό ή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Επιπλέον, οι αγρότες πρόκειται να δώσουν συνέντευξη τύπου στις 6 το απόγευμα, ενώ μεθαύριο Πέμπτη έχουν προγραμματίσει συνάντηση με την Επιτροπή Ανταγωνισμού για να συζητήσουν την καταγγελία τους για ύπαρξη καρτέλ στο βαμβάκι.

Γιώργος Σάτρας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα