back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιάννης Στέφος στον Αθήνα 9.84: “Ο Λιθουανός Επίτροπος Υγείας ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ο κ Πολάκης καπνίζει, αλλά δεν ενοχλήθηκε που αξιωματούχοι της ΕΕ δεν μπορούν να περπατήσουν από το αλκοόλ”

Διαβάστε επίσης

                                                                                                                                                   2019/02/06

Στην ενόχληση του Λιθουανού Επιτρόπου Υγείας από την εικόνα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη να καπνίζει σε κλειστό χώρο, αλλά και στο θέμα της στάσης του βουλευτή κ Θανάση Παπαχριστόπουλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος, στον Αθήνα 9.84 και στον Ηλία Κανέλλη.

                                              *ΓΙΑ Π. ΠΟΛΑΚΗ

Ολα ξεκίνησαν χθες από τη θέση του Λιθουανού Επιτρόπου Υγείας που ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ο κ Πολάκης καπνίζει. Δεν ενοχλήθηκε όμως που αξιωματούχοι της ΕΕ δεν μπορούν να περπατήσουν από το αλκοόλ” είπε χαρακτηριστικά ο κ Στέφος, σημειώνοντας ωστόσο ότι “το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους απαγορεύεται και είναι κακό παράδειγμα.”

Σύμφωνα με τον ίδιο, “κακά παραδείγματα μπορεί να έχουμε, δεν σημαίνει όμως ότι είναι συνολικά ο άνθρωπος ένα κακό παράδειγμα, γιατί είναι μαχητής σε κάποια πράγματα ο κ Πολάκης.”

                                *ΓΙΑ ΘΑΝ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ

Κληθείς να τοποθετηθεί για τη στάση του κ Παπαχριστόπουλου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως:”Είναι γεγονός ότι αποτελεί μάλλον πρωτόγνωρη κατάσταση να ανήκεις σε μια ΚΟ και να στηρίζεις μιαν άλλη. Ωστόσο, το να μπορεί να στηρίζει αυτός και άλλοι 5 συνάδελφοί μου την κυβέρνηση, εμένα δεν μου προξενεί εντύπωση.” Οπως εκτίμησε ο κ Στέφος : “Επιχειρήθηκε να σηκωθεί ψηλά ένα θέμα, το οποίο δεν έχει τις διαστάσεις που επιχειρείται να του αποδοθούν, κυρίως από πλευράς Νέας Δημοκρατίας και κ. Μητσοτάκη”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα