Search

Κριθαρότο με μανιτάρια

375

Υπέροχο, ελαφρύ, γρήγορο και εξαιρετικά γευστικό.
Θα χρειαστούμε κριθαράκι χονδρό, μανιτάρια λευκά ψιλοκομμένα, λίγο κρεμμύδι ξερό περασμένο από το μούλτι, ένα κύβο λαχανικών ζελέ, αλατοπίπερο, λάδι, μαϊδανό ψιλοκομμένο και τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα.
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τα μανιτάρια στο λάδι, αλατοπιπερώνουμε, συμπληρώνουμε νερό, ρίχνουμε και τον κύβο λαχανικών και αφήνουμε να βράσουν, όταν σχεδόν είναι έτοιμα ρίχνουμε το κριθαράκι, ανακατεύουμε καλά και χαμηλώνουμε την φωτιά μέχρι να βράσει το κριθαράκι μας, αλλά να μην στεγνώσει.
Σκέτο η με παρμεζάνα και μαϊδανό για το στόλισμα είναι υπέροχο!

Print Friendly, PDF & Email



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *