back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κυρ. Μητσοτάκης: Αποφασιστικό μήνυμα πολιτικής αλλαγής στις κάλπες του 2019

Διαβάστε επίσης

Για «κυβέρνηση σε αποδρομή» έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας την Τετάρτη σε κομματική εκδήλωση στους Αγίους Αναργύρους.

Χαρακτήρισε «πρωτοφανή» όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στη Βουλή και υποστήριξε ότι «δείχνουν το πραγματικό πάθος όλων αυτών των ανθρώπων να καθίσουν λίγες εβδομάδες ή λίγους μήνες ακόμα στην εξουσία».

Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε εξάλλου ότι από την τετραετία του κ. Τσίπρα στην εξουσία θα θυμόμαστε ότι «εξαπάτησε τους Έλληνες και πρόδωσε τις υποσχέσεις που τους είχε δώσει, ότι τους «έπνιξε» στους φόρους και ότι υπέγραψε τη συμφωνία των Πρεσπών εκχωρώντας «μακεδονική» ταυτότητα και γλώσσα». «Αυτοί είναι τρεις πολύ καλοί λόγοι για να πάει ο κ. Τσίπρας σπίτι του μία και καλή και να στείλετε στις κάλπες του 2019 ένα αποφασιστικό μήνυμα μίας μεγάλης πολιτικής αλλαγής», ανέφερε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε τη ΝΔ «κόμμα βαθιά λαϊκό» και τόνισε ότι «είναι πιο κοντά σε αυτούς που έχουν περισσότερη ανάγκη», ενώ ζήτησε εσωκομματική εγρήγορση και κινητοποίηση όλων των στελεχών, καθώς και να δοθεί έμφαση στην προβολή του προγραμματικού λόγου της ΝΔ με στόχο να πειστούν όσοι αμφιταλατεύονται ακόμη και σήμερα ότι οι πολιτικές της ΝΔ μπορούν να κάνουν την ζωή τους καλύτερη».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε εκ νέου το στίγμα της πρόθεσής του να ανοιχθεί η ΝΔ προς όσους δεν την έχουν ψηφίσει στο παρελθόν. Τόνισε μάλιστα πως η ΝΔ κατάφερε τρεις φορές να φθάσει σε πάρα πολύ υψηλά ποσοστά- επί Κωνσταντίνου Καραμανλή το 1974, Κυριάκου Μητσοτάκη το 1989-1990 και Κώστα Καραμανλή το 2004- όταν «έσπασε τα παραδοσιακά στεγανά της παράταξης και κοίταξε πέρα από το φυσικό ιδεολογικό της χώρο» και κέρδισε την εμπιστοσύνη και ανθρώπων που δεν ανήκαν στην κεντροδεξιά παράταξη. «Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα», πρόσθεσε.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα