back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Έρευνα CNN: Δολοφονία η αιτία θανάτου του θρύλου της soul James Brown το 2006

Διαβάστε επίσης

Το CNN δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του λεπτομέρειες της έρευνας υπό τον τίτλο «Η τραγουδίστρια του τσίρκου και ο νονός της soul», η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο ο θρύλος της funk, r&b και soul, Τζέιμς Μπράουν να δολοφονήθηκε.

Η έρευνα αποτελείται από τρία μέρη, με το πρώτο μέρος να περιγράφει την ανάμειξη της Χολάντερ, το δεύτερο μέρος αφορά τις ομοιότητες μεταξύ του θανάτου του Μπράουν και της τρίτης του συζύγου, Adrienne, και το τρίτο μέρος, στο οποίο τίθενται 15 ερωτήματα γύρω από τον θάνατο του τραγουδιστή – που αφορούν, μεταξύ άλλων έναν μυστηριώδη στρατιωτικού τύπου σάκο, ένα χειρόγραφο σημείωμα και έναν άνθρωπο που ονομάζεται «Ghost» (Φάντασμα).
Συγκεκριμένα, η έρευνα ξεκίνησε το 2017 όταν ένας δημοσιογράφος του CNN ήρθε σε επαφή με μία τραγουδίστρια σε τσίρκο, η οποία δήλωσε στον τηλεοπτικό δίκτυο ότι είχε πληροφορίες γύρω από τον θάνατο του Μπράουν.

Η Ζακ Χολάντερ αποκάλυψε αργότερα ότι η ίδια και ο Μπράουν είχαν συνεργαστεί τη δεκαετία του ’80, ενώ επίσης ισχυρίστηκε ότι την βίασε το 1988.

Ο Τζέιμς Μπράουν δεν διώχθηκε ποτέ για τη συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά η Χολάντερ αποκάλυψε ότι φύλαξε έγγραφα, κασέτες και περισσότερες υποτιθέμενες αποδείξεις για τον τραγουδιστή και τους συνεργάτες του.

Η Χολάντερ υποβλήθηκε επίσης σε τεστ ανιχνευτή ψεύδους από έναν πρώην πράκτορα του FBI το 1995 σχετικά με τις κατηγορίες.

Επί του θέματος έχουν δώσει συνεντεύξεις περίπου 140 άτομα και εξετάζονται δεκάδες χιλιάδες σελίδες αστυνομικών και δικαστικών αρχείων.
Οι αναλύσεις ιατροδικαστών και 1.300 σελίδων γραπτών μηνυμάτων αποτελούν επίσης μέρος της έρευνας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα