back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σκληραίνουν την στάση τους οι αγρότες – Ευχαριστημένοι από την συνάντησή τους με την Θάνου

Διαβάστε επίσης

Οι αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις και να πιέσουν περισσότερο την κυβέρνηση.

Περιμένουν την συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τους συναρμόδιους υπουργούς. Σε αντίθετη περίπτωση αποφάσισαν να προχωρήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλείσιμο των Τεμπών και να “κόψουν” την Ελλάδα στα δύο.

Επιπλέον, τα μπλόκα σε όλη την χώρα έχουν φθάσει στα είκοσι, ενώ η εθνική οδός Αθήνας- Θεσσαλονίκης στον κόμβο της Νίκαιας παραμένει κλειστή για ενδέκατη ημέρα. Οι αγρότες υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται να φύγουν από τους δρόμους αν δεν βρεθεί λύση στα προβλήματά τους.

Όσον αφορά στην σημερινή συνάντησή τους με την πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού Βασιλική Θάνου έμειναν ευχαριστημένοι λέγοντας χαρακτηριστικά “βρήκαν ευήκοα ώτα”. Οι αγρότες είχαν ζητήσει την συνάντηση για να καταγγείλλουν την ύπαρξη καρτέλ στα αγροτικά προϊόντα.

Από την πλευρά της η κ.Θάνου δήλωσε ότι έγινε δεκτό το αίτημα των αγροτών επειδή ανέφεραν ότι “έχουν να μας δώσουν στοιχεία που οδηγούν κατά την άποψή τους σε θεμελίωση παραβάσεων του δίκαιου ανταγωνισμού στην αγορά του βάμβακος”. Επιπλέον, η κ.Θάνου επεσήμανε ότι “θα ακούσουμε όσα έχουν να μας δώσουν και θα ξεκινήσουμε τη νόμιμη διαδικασία διερεύνησης”.

Γιώργος Σάτρας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα