back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στ. Θεοδωράκης: «Ο διχασμός της κοινωνίας χτίζει καριέρες, αλλά στους Έλληνες φέρνει μόνο δυστυχία»

Διαβάστε επίσης

«Οι Έλληνες πρέπει να δουν πώς θα ξεμπλέξουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να φέρουν στα πράγματα έναν νέο ΣΥΡΙΖΑ», δηλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης απευθυνόμενος, χθες το βράδυ , σε στελέχη και φίλους του Ποταμιού, στον Άλιμο.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι στις εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν, πρέπει να ηττηθεί εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ και η νοοτροπία που τον έφερε στην εξουσία.

«Ο διχασμός της κοινωνίας, το “όχι σε όλα”, “ο θάνατός σου, η ζωή μου”, είναι μια παλαιοκομματική συνταγή εξουσίας, στην οποία καταφεύγουν εύκολα οι πολιτικοί. Αυτή η συνταγή ,πρόσθεσε, μπορεί να χτίζει καριέρες – αυτή τη φορά στη Νέα Δημοκρατία – αλλά στους Έλληνες φέρνει δυστυχία και οπισθοδρόμηση».

Απαντώντας στα ερωτήματα πολιτών, ο Σταύρος Θεοδωράκης στάθηκε ιδιαίτερα στην ψήφο των αποδήμων. Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μηχανεύεται τρόπους για να πετάξει στα σκουπίδια την ψήφο των Ελλήνων που έχουν φύγει τα χρόνια της κρίσης στο εξωτερικό. Και επεσήμανε: «Η ψήφος των παιδιών μας και των φίλων μας που ζουν στα ξένα δεν μπορεί να είναι μισή ψήφος. Είναι ολόκληρη και πρέπει να προσμετράται στο τελικό ποσοστό που θα συγκεντρώσουν τα κόμματα στις εκλογές».

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα