back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών η μήνυση Ν. Νικολόπουλου κατά Π. Καμμένου

Διαβάστε επίσης

Στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλη Ιωαννίδη διαβιβάστηκε από την Ασφάλεια η μήνυση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου σε βάρος του Πάνου Καμμένου.

Η αστυνομία διαβίβασε στον κ. Βαγγέλη Ιωαννίδη την ένορκη κατάθεση που νωρίτερα έδωσε στη ΓΑΔΑ ο κ. Νικολόπουλος.

Στην κατάθεση του, η οποία επέχει θέση μήνυσης, καταγγέλλει, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Πάνο Καμμένο ότι τον πιέζει και τον εκβιάζει για να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να μη χαθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Ο κ. Νικολόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλείται στην κατάθεση του γραπτά μηνύματα που όπως λέει έλαβε σήμερα Παρασκευή στο κινητό του τηλέφωνο από τον Πάνο Καμμένο και στα οποία, όπως φέρεται να κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, τον εκβιάζει επιχειρώντας να τον συνδέσει με ιστοσελίδες, γράφοντας του ότι “από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου, θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις” κι ότι ” θα τα πούμε το απόγευμα ” εννοώντας ότι θα τον διαπομπεύσει από το βήμα της Βουλής.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών θα μελετήσει τα καταγγελλόμενα και θα αποφασίσει ποιες θα είναι οι περαιτέρω ενέργειες.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα