back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ειδική τιμητική διάκριση στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη από τον ΣΕΓΑΣ

Διαβάστε επίσης

Για την επί οκτώ χρόνια σταθερή συνεργασία και τη συμβολή του στην καθιέρωση του Ημιμαραθωνίου και του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ως κορυφαίων διεθνών γεγονότων, τιμήθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης από την ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ.

“Αυτή η τιμητική διάκριση είναι η απόδειξη για τα πόσα πολλά μπορούμε να καταφέρουμε μέσα από τη συνεργασία. Κανείς δεν θα μπορούσε να είχε πετύχει αν ήταν μόνος του. Για αυτό, ακόμα και τα πολύ δύσκολα χρόνια της κρίσης, εμείς ενώσαμε τις δυνάμεις μας και μέρα με τη μέρα, χρονιά με τη χρονιά, πολλαπλασιάζαμε τα οφέλη για την πόλη, τον αθλητισμό, για την τουριστική και οικονομική της ανάπτυξη, για την ακτινοβολία της διεθνώς”, ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση από τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, κ. Κώστα Παναγόπουλο, ο κ. Καμίνης ευχαρίστησε την ομοσπονδία για τη μεγάλη τιμή, ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία και δήλωσε ότι ο δήμος Αθηναίων θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε διοργάνωση που ενισχύει την εικόνα και τη θέση της Αθήνας στον παγκόσμιο χάρτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα