back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

80 Έλληνες σχεδιαστές για την Άνοιξη-Καλοκαίρι ’19

Διαβάστε επίσης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Έκθεση Ελληνικών Designer Brands Andydot Fashion Fair

Η δημοφιλής έκθεση, που πραγματοποιείται στον πολυχώρο Αθηναΐς, προσέλκυσε περίπου 1500 επισκέπτες.
Ογδόντα ΄Ελληνες σχεδιαστές συγκεντρώθηκαν από την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου έως και την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στον πολυχώρο Αθηναΐς για να παρουσιάσουν σε εμπόρους και στο ευρύ κοινό τις συλλογές τους για την Άνοιξη-Καλοκαίρι ’19.

Την παράσταση και φέτος έκλεψαν στις τέσσερις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες τα ρούχα υψηλής ραπτικής τα χειροποίητα παππούτσια τα εκατοντάδες εντυπωσιακά αξεσουάρ και οι τσάντες με τα πρωτότυπα σχέδια.

Το πρώτο site χονδρικής πώλησης

Η Αντιγόνη Βιντιάδη η ψυχή της πιο μεγάλης γιορτής της εγχώριας μόδας εμφανώς ικανοποιημένη σημείωσε ότι τα καλά νέα για τους ΄Ελληνες σχεδιαστές δεν σταματούν εδώ καθώς η Andydote καινοτομεί για ακόμη μια φορά και μας συστήνει το πρώτο site χονδρικής πώλησης, αποτελούμενο από exclusive brands Ελλήνων δημιουργών. «Στόχος» επεσήμανε στον Αθήνα 9.84 η κυρία Βιντιάδη «είναι η εμπορική εκπροσώπηση των Ελλήνων σχεδιαστών στις αγορές του εξωτερικού και η αναγνώρισή τους στην παγκόσμια αγορά της μόδας.

Οι τάσεις

Η επιστροφή των ’50s, των ’70s και ’80s κυριαρχούν στις τάσεις των δύο πιο φωτεινών εποχών του χρόνου. Τον πρώτο λόγο στις γυναικείες επιλογές αναμένεται να έχουν τα λαμπερά χρώματα όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί, το κίτρινο, το πετρόλ και πολλά prints. Τα καφτάνια που θα συνδυαστούν με εντυπωσιακά μαγιό κυρίως ολόσωμα θα κλέψουν την παράσταση. Πρωταγωνιστικό ρόλρ και φέτος θα έχουν επίσης τα σανδάλια που θα φορεθούν ανάλογα την ώρα με στρας, δέρμα και έντονα χρώματα. Χαρακτηριστικό της νέας κολλεξιόν είναι τα ρούχα με το κέντημα που αγγίζει σε πολλές περιπτώσεις την υπερβολή.

Στις τσάντες θα πρωταγωνιστήσουν όλες τις ώρες οι μπακ πακ. Στα κοσμήματα τα μεγάλα και φανταχτερά σκουλαρίκια και δαχτυλίδια από μπρούντζο, χρυσό και ασήμι. Τα γυαλιά που θα φορεθούν από τον επόμενο μήνα και μέχρι τέλος Καλοκαιριού θα είναι στρογγυλά και πολύγωνα.

Για τους άντρες οι ΄Ελληνες σχεδιαστές προτείνουν πρωτότυπα μαγιό κυρίως prints. Οι σχεδιαστές προτείνουν multi-layered prints, μπλούζες με σχέδια που θυμίζουν παραδοσιακές ινδικές στολές. Τα συγκεκριμένα ταιριάζουν άψογα με jeans, τα οποία σταματούν πάνω από τον αστράγαλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα