back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κων. Τζέλας: «Δεν αποκλείεται να κατέβουμε και στην Αθήνα»

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών με πάνω από 20 μπλόκα στη Βόρεια Ελλάδα, ζητώντας να πραγματοποιηθεί συνάντηση με την κυβέρνηση, ενώ στις Σέρρες οι αγρότες πραγματοποίησαν κατάληψη στην εφορία Σερρών από τις 10 το πρωί.

Όπως δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο Γενικός Γραμματέας Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικού Συλλόγου Καρδίτσας, αλλά και μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής Μπλόκων, Κωνσταντίνος Τζέλας, οι κινητοποιήσεις και τα μπλόκα των αγροτών θα συνεχιστούν μέχρι να υπάρξει ουσιαστική συνάντηση με την κυβέρνηση και έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Είναι προγραμματισμένες, μάλιστα, για τη Δευτέρα στις 4μμ κινητοποιήσεις σε εθνικές οδούς στη Βόρεια Ελλάδα.

Παράλληλα εξέφρασε την ενόχλησή του για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για “τελεσίγραφο” των αγροτών προς την κυβέρνηση, τονίζοντας πως “δεν υπάρχει κανένα τελεσίγραφο, το αγροτικό κίνημα δεν στέλνει τελεσίγραφα. Είμαστε αγρότες και βγήκαμε στους δρόμους για τα αιτήματα μας γιατί δεν μπορούμε να επιβιώσουμε”.

Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να κατέβουν και στην Αθήνα για κινητοποιήσεις, κάτι που πάντως θα αποφασιστεί έπειτα από συνάντηση που θα έχουν όλοι οι εκπρόσωποι των αγροτικών μπλόκων.

Βίκτωρας Αντωνόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα