back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Π. Γερουλάνος: «Προτεραιότητα μας η Ασφάλεια και η λειτουργία του δήμου»

Διαβάστε επίσης

«Προτεραιότητα μας η Ασφάλεια της πόλης και η αλλαγή της εικόνας εγκατάλειψής της», δήλωσε ο υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας Παύλος Γερουλάνος.

«Είναι πρωτίστως το θέμα της εγκατάλειψης όπου νιώθει ο κόσμος, το θέμα της ασφάλειας και το θέμα της λειτουργίας του δήμου με έναν τρόπο που να είναι γρήγορος κινηματικός, αποτελεσματικός», τόνισε ο κ. Γερουλάνος μιλώντας στην εκπομπή «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ GR» και στον Χρίστο Βούζα.

«Ιδεολογικά είμαστε πιο κοντά με το Νάσο Ηλιόπουλο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Θεωρώ ότι αυτή η συνεργασία πρέπει να ξεκινήσει από τώρα και να πιέσουμε την κυβέρνηση να προχωρήσει γρήγορα στη νομοθεσία για την καταπολέμηση της χρήσης των ναρκωτικών», πρόσθεσε.

«Πιστεύω ότι το ζητούμενο των Αθηναίων δεν είναι να τρωγόμαστε σαν τα κοκόρια αλλά πραγματικά να συνεργαστούμε. Με στεναχώρησε η επιστολή του Μπακογιάννη ο οποίος πέταξε την μπάλα στην εξέδρα. Μας έλεγε, ότι πρέπει πρώτα να συναντηθούμε με άλλους και μετά οι τρεις μας. Δεν πειράζει, εγώ νομίζω ότι στο τέλος θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε για διάφορα θέματα», σημείωσε.

Τέλος, πρόσθεσε, ότι «το θέμα της ιδιωτικοποίησης των σκουπιδιών είναι η λάθος λύση στο λάθος πρόβλημα. Εδώ έχει μείνει ο δήμος χωρίς απορριμματοφόρα. Θα χρειαστούν προσλήψεις στο δήμο Αθηναίων λόγω ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στον τομέα της καθαριότητας, αλλά αυτό που χρειάζεται πάνω από όλα, είναι σύγχρονες μεθόδους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα