back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μία παράσταση για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

Διαβάστε επίσης

Το εξαιρετικό έργο του ποιητή Γεώργιου Σουρή (ο οποίος είχε προταθεί πέντε φορές για το βραβείο Νόμπελ) παρουσιάζεται τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στο θέατρο Παλλάς σε μια μουσικοαφηγηματική παράσταση, αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τον θάνατό του.

Ο συνθέτης και ερμηνευτής Πασχάλης Τόνιος θα παρουσιάσει το νέο μουσικό έργο του, βασισμένο στην ποίηση του Γ. Σουρή, πλαισιωμένος από πολυμελή ομάδα καταξιωμένων ερμηνευτών και ηθοποιών, όπως η Μυρτώ Αλικάκη, ο Γρηγόρης Βαλτινός, η Μαίρη Βιδάλη, ο Κώστας Βουτσάς, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Νικολέττα Καρρά, ο Ηλίας Λογοθέτης, ο Αντώνης Λουδάρος, η Μπέττυ Μαγγίρα, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Δήμητρα Ματσούκα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Μαριάννα Πολυχρονίδη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Νικήτας Τσακίρογλου, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Παύλος Χαϊκάλης, η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο NiVo Νίκος Βουρλιώτης, συνοδεία δεκαμελούς ορχήστρας και δύο χορωδιών, σε σκηνοθεσία του Μεγακλή Βιντιάδη, με παρουσιαστή τον Δημήτρη Μακαλιά.

Στήριξη στη ΜΕΤΑδραση

Οι δεκάδες συντελεστές συμμετέχουν αφιλοκερδώς, με σκοπό τη στήριξη των δράσεων της ΜΕΤΑδρασης για τα ασυνόδευτα παιδιά πρόσφυγες στην Ελλάδα.

«Μας συγκινεί η στήριξή σας στην καθημερινή προσπάθειά μας να καλύψουμε τις ανάγκες και να είμαστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά που βρίσκονται μόνα τους στη χώρα μας», αναφέρει η πρόεδρος της ΜΕΤΑδρασης, Λώρα Παππά, ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές της παράστασης. «Περισσότερα από 3.700 ασυνόδευτα παιδιά πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα, ενώ τουλάχιστον 2.200 από αυτά διαβιούν σε ακατάλληλες συνθήκες, λόγω έλλειψης επαρκών θέσεων σε δομές φιλοξενίας. Τα παιδιά αυτά έχουν χάσει τους γονείς τους ή έχουν χωριστεί από αυτούς, λόγω πολέμου ή βίαιων συγκρούσεων στις χώρες καταγωγής τους».

Info

Πότε: Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στις 20:30
Πού: Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, τηλ. 210 3213100
Τιμές εισιτηρίων: από €15 έως €50

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα