back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το Champions League επιστρέφει με VAR, σε Μάντσεστερ και Ρώμη

Διαβάστε επίσης

Το Champions League επιστρέφει από σήμερα στην ποδοσφαιρική μας ζωή, με το VAR να κάνει την πρεμιέρα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το Champions League επιστρέφει με το μεγάλο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Παρί Σεν-Ζερμέν και τη Ρόμα του Κώστα Μανωλά να υποδέχεται την Πόρτο. Το νέο δεδομένο στις ευρωπαϊκές βραδιές ακούει στη λέξη…VAR! Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Η υψηλή τεχνολογία κάνει το ντεμπούτο της απόψε το βράδυ. Την πρώτη γεύση την πήραμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και σε μερικά από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Με την ευχή να μειωθούν στο ελάχιστο τα διαιτητικά λάθη, γιατί υπήρξαν χοντρά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Παρί θα ψάξει να σπάσει την κακή παράδοση κόντρα στην ανεβασμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρόμα την δική της “σωτηρία” κόντρα στην πάντα φιλόδοξη Πόρτο στο “Ολίμπικο”

Οι μπέμπηδες του Σόλσκιερ…τρομάζουν την Παρί

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο 2018 με τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της δεν βλεπόταν και στην Premier League κατέρεε. Η απόλυση του Πορτογάλου το Δεκέμβριο και η έλευση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ την μεταμόρφωσε κυριολεκτικά. Παίζει άλλη μπάλα, αυτή φυσικά που χαίρονται να βλέπουν οι οπαδοί της και το κυριότερο, το χαμόγελο και η διάθεση επέστρεψε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Δέκα νίκες και μία ισοπαλία και ήδη βρίσκεται στην τέταρτη θέση που δίνει εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Στα αγωνιστικά νέα ενόψει Παρί, εκτός είναι ο Ματέο Νταρμιάν και ο Αντόνιο Βαλένσια. Η συνάντηση με την Παρί Σεν-Ζερμέν θα είναι η πρώτη ανάμεσα στις δύο ομάδες. Από την άλλη ο Τόμας Τούχελ δεν πονοκεφαλιάζει μόνο για το γεγονός ότι βρίσκει τη Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φέρμα, αλλά και για το ότι πορεύεται σε αυτά τα παιχνίδια χωρίς Νεϊμάρ, Καβάνι και Μενιέ. Μία από τις πιο…καυτές επιθετικές τριάδες στον κόσμο είναι “ορφανή” και ο Ντι Μαρία με τον Ντράξλερ θα πλαισιώσουν τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Ρόμα ψάχνει την εξιλέωση στο Champions League

Η Ρόμα του Κώστα Μανωλά ψάχνει την “εξιλέωση” για την κάκιστη πορεία της στη Serie A στο Champions League.

Ο τεχνικός της ομάδας Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο, παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ευρωπαϊκή πορεία θα είναι “σανίδα σωτηρίας”, τόσο για τον ίδιον προσωπικά, όσο και για τους περισσότερους παίκτες της Ρόμα. Άρα το αποψινό παιχνίδι με την Πόρτο είναι η αναμέτρηση της χρονιάς για την ομάδα του Κώστα Μανωλά, ο οποίος επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα. Απόντες είναι οι Ουντέρ, ο Περότι, ενώ ο Αντόνιο Μιράντε θα αντικαταστήσει τον Ρόμπιν Όλσεν κάτω από την εστία.

Η Πόρτο “έμπλεξε” από το πουθενά στην Primeira Liga με τις τρεις ισοπαλίες, καθώς νιώθει πλέον καυτή την ανάσα της Μπενφίκα που μείωσε στον πόντο τη διαφορά από την κορυφή. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις δύο μάχες της Πόρτο με την Ρόμα, αλλά έχει και εκείνος τα προβλήματα του. Ο Χεσούς Κορόνα είναι τιμωρημένος, ο Μαρεγκά τραυματίας.

Οι δύο αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 22:00 και θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα κανάλια της CosmoteSport.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα