back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Champions League: Διπλό η Παρί με οδηγό τον Ντι Μαρία-Έσπασε την «κατάρα» η Ρόμα (video)

Διαβάστε επίσης

 Άλμα πρόκρισης  στους “8” του Champions League από την Παρί που επικράτησε 2-0 της Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ». Η Ρόμα με πρωταγωνιστή τον Ζανιόλο πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Πόρτο.

Στο “Ολν Τράφορντ” η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε τεράστιο άλμα πρόκρισης και επικράτησε με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παίρνοντας αποφασιστικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Παρίσι. Χωρίς Νεϊμάρ και Καβάνι στην επιθετική της γραμμή, κατάφερε να σπάσει το αήττητο του Σόλσκιερ από την ημέρα που έκατσε στον πάγκο των “μπέμπηδων”.

Στο πρώτο μέρος αμφότερες οι ομάδες είχαν ρυθμό και τις στιγμές τους να προηγηθούν. Στην επανάληψη όμως η ομάδα του Τόμας Τούχελ, ο οποίος κυριάρχησε στην προπονητική…σκακιέρα, έδειξε την ανωτερότητα της. Με τον Ντι Μαρία να μοιράζει δύο ασίστ στους Κιμπεμπέ 54′ και Εμπαπέ 61′, στην επιστροφή του στο Νησί, η Παρί πήρε σχετικά άνετα τη νίκη και πλέον βλέπει την οχτάδα.

https://youtu.be/A8a3886YvZE

Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο 20 λεπτο στη Ρώμη

Η Ρόμα έσπασε την «κατάρα» και νίκησε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την Πόρτο, κάνοντας παράλληλα ένα μικρό βήμα για την πρόκριση στους «8» του Champions League, καθώς το 2-1 αφήνει…ανοιχτούς λογαριασμούς.

Το πρώτο μέρος το ματς δεν παρουσίασε κάτι το ενδιαφέρον, αλλά η επανάληψη είχε συγκινήσεις. Οι «τζιαλορόσι» βρήκαν δίχτυα στο 70′ με τον Ζανιόλο έπειτα από ασίστ του Τζέκο. Ο 19χρονος Ιταλός έξι λεπτά αργότερα (76′) διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα γράφοντας το 2-0. Εκεί που οι 50.000 οπαδοί της Ρόμα πίστεψαν πως έχουν ένα καθαρό σκορ πρόκρισης, οι«δράκοι» μείωσαν στο 79′ με τον Αντριάν Λόπεζ και παρέμειναν στο παιχνίδι της πρόκρισης.

https://youtu.be/-NwgPMZbX7g

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα