back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πόρισμα «κόλαφος» των ελεγκτών Υγείας για τις συνθήκες στο κτίριο της ΓΑΔΑ

Διαβάστε επίσης

Τριτοκοσμικές συνθήκες για εργαζόμενους και κρατούμενους στο κτίριο της ΓΑΔΑ αποκαλύπτει το πόρισμα των ελεγκτών Υγείας, οι οποίοι συστήνουν άμεσα μέτρα για την εξάλειψη των ανθυγιεινών και αντιαισθητικών συνθηκών . Μετά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, το πόρισμα που συντάχθηκε αναφέρει σκουπίδια παντού, ενώ οι τουαλέτες του ισογείου δεν έχουν εξαερισμό. Πολλά ήταν τα σκουπίδια και στην είσοδο αλλά και στους διαδρόμους των κρατητηρίων όπου οι κάδοι ήταν γεμάτοι.

«Ολα αυτά ευνοούν την ανάπτυξη εντόμων υγειονομικής σημασίας (κατσαρίδες), δημιουργώντας ανθυγιεινές και αντιαισθητικές καταστάσεις σε βάρος αστυνομικών και κρατουμένων», αναφέρει χαρακτηριστικά το πόρισμα.

Ρεπορτάζ για την άθλια κατάσταση που επικρατεί όχι μόνο στο κτίριο της ΓΑΔΑ αλλά και στα υπόλοιπα αστυνομικά τμήματα της Αττικής, μετά τη λήξη των συμβάσεων με τα συνεργεία καθαριότητας, είχε κάνει στις αρχές Ιανουαρίου ο Αθήνα 9.84.

Το πόρισμα δημοσιοποίησε στην σελίδα της στο Facebook η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, ενώ προαναγγέλλει νομικές ενέργειες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα