back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άγρια επεισόδια οπαδών Λάτσιο και Σεβίλλης στη Ρώμη (vid)

Διαβάστε επίσης

Σοβαρά επεισόδια με τραυματίες, ένας εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση, μεταξύ οπαδών της Λάτσιο και της Σεβίλλης έγιναν αργά το βράδυ της Τετάρτη στη Ρώμη.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Europa League απόψε το βράδυ, υπήρξαν συγκρούσεις σε κεντρικούς δρόμους της ιταλικής πρωτεύουσας, με τους οπαδούς της Λάτσιο και της Σεβίλλης να συγκρούονται.

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, ένας εκ των οποίων είναι Ισπανός και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι άλλοι τρεις είναι ένας ακόμη Ισπανός, ένας Άγγλος και ένας Αμερικανός. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν περαστικός από το σημείο και δεν είχε σχέση με τις δύο ομάδες.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που οι οπαδοί της Λάτσιο δημιουργούν επεισόδια στην Ευρώπη, αλλά η κατάσταση ξέφυγε καθώς οπαδοί της επιτέθηκαν στους Ισπανούς, ψάχνοντας τους με ρόπαλα και κράνη, σε μαγαζιά της πόλης. Τα ακροδεξιά στοιχεία των οπαδών της Λάτσιο είναι γνωστά, με τους οπαδούς της Σεβίλλης να έχουν «αριστερά» φρονήματα και πάνω σε αυτό θεωρούν τα ιταλικά ΜΜΕ, πως στήθηκε και η επίθεση. Μάλιστα χαρακτηριστική ήταν η φράση του δημοσιογράφου, Μικέλε Γκαλβάνι που ήταν μάρτυρας του περιστατικού: «Ήταν σαν να γινόταν πόλεμος»…

Δείτε το βίντεο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα