13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Champions League: Καταιγιστική η Τότεναμ 3-0 την Ντόρτμουντ (vid)

Διαβάστε επίσης

Εντυπωσιακή για ένα ημίχρονο η Τότεναμ επικράτησε με 3-0 της Ντόρτμουντ στο Λονδίνο και έκανε άλμα πρόκρισης για τους «16» του Champions League .

Πάρτι στο Λονδίνο για την Τότεναμ. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πήρε σκορ πρόκρισης, επικρατώντας με 3-0 της Ντόρτμουντ και πλέον έχει το πάνω χέρι ενόψει του επαναληπτικού στη Βεστφαλία.

Οι Βεστφαλοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν καλές στιγμές με τον Πούλισιτς στο 15΄, τον Ντιλέινι στο 35΄ και Ζαγκαντού στο 45΄, που πήρε την κεφαλιά ύστερα από σέντρα και ο Λορίς απέκρουσε με απίθανη προσπάθεια την τελευταία στιγμή πάνω στη γραμμή. Στο ίδιο διάστημα, οι Λονδρέζοι που αγωνίστηκαν και πάλι τους Χάρι Κέιν και Ντέλε Άλι, είχαν απειλήσει στο 7΄ με άστοχο σουτ του Μόουρα.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως ανήκει αποκλειστικά στην Τότεναμ. Με γκολ από τα… αποδυτήρια ο Σον στο 47΄ νίκησε τον Μπούρκι από την περιοχή και άνοιξε το σκορ. Η εξέλιξη αυτή φαίνεται πως αποσυντόνισε τους Γερμανούς. Με το 1-0 να παραμένει ως το τελευταίο δεκάλεπτο, η Τότεναμ τιμώρησε την αμυντική αδράνεια της Ντόρτμπυντ, σκοράροντας άλλα δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο, με τον Βερτόγκεν στο 83΄ και τον Γιορέντε στο 86΄.

Οι συνθέσεις των ομάδων

TΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίτσιο Ποκετίνο): Λορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Φόιτ, Βερτόνγκεν, Γουίνκς, Σισοκό (90΄ Γουανιάμα), Ερικσεν, Λούκας (84΄ Γιορέντε), Σον (90΄ Λαμέλα).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Χακίμι, Ζαγκαντού (77΄ Σμέλτσερ), Τοπράκ, Ντιαλό, Βίτσελ, Νταούντ, Ντιλέινι, Σάντσο (88΄ Γκερέιρο), Γκέτσε, Πούλισιτς (87΄Λάρσεν).

Γκολ και φάσεις του ματς

https://youtu.be/Kli0AVoIg0U

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα