back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Δεν είναι ο ρόλος μας να ελέγχουμε διαιτητές ή κακομαθημένους παράγοντες»

Διαβάστε επίσης

Αποστάσεις από το θέμα της διαιτησίας μετά τα όσα έγιναν στον χθεσινό ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό κράτησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στηλιτεύοντας παράλληλα τη συμπεριφορά των παραγόντων.

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας, ο Γιώργος Βασιλειάδης ρωτήθηκε για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε πως «δεν μπορούμε να μπλεχτούμε στη διαιτησία» και δεν «είναι ο ρόλος της ΓΓΑ της να ελέγχει τους διαιτητές για αντικρουόμενα συμφέροντα», ξεκαθαρίζοντας πως ασχολείται με την εξέλιξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιώργου Βασιλειάδη:

«Είναι πιο σημαντικά όσα γίνονται στον ερασιτεχνικό αθλητισμό από όλα αυτά που γίνονται στον επαγγελματικό. Ο ρόλος της ΓΓΑ και του εκάστοτε επικεφαλής υφυπουργού είναι η διασφάλιση των κανόνων και η εξέλιξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Δεν είναι ο ρόλος της να ελέγχει τους διαιτητές για αντικρουόμενα συμφέροντα, αλλά και τσακωμούς κακομαθημένων παραγόντων που πληγώνουν ένα άθλημα που μας έχει κάνει περήφανους. Εμείς δεν μπορούμε να μπλεχτούμε στη διαιτησία. Θεσπίζουμε τους νόμους», τόνισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας (Finn).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα