Search

Ομελέτα με αρακά

419

Ομελέτα με το υπόλοιπο από το λαδερό με αρακά!!!! Σήμερα θα αξιοποιήσουμε το λίγο από τον αρακά που μας έμεινε, με άλλη μια υπέροχη ομελέτα.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε…

Αδειάζουμε στο τηγάνι μας το υπόλοιπο από τον αρακά και ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο 3 μέχρι ν’ αρχίσει να τσιτσιρίζει, επειδή το φαγητό μας έχει το δικό του λάδι, δεν ρίχνουμε άλλο, τότε χαμηλώνουμε το μάτι στο 2.

Εν τω μεταξύ, σε μια μικρή λεκανίτσα χτυπάμε τα αυγά, αφού ρίξουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και λίγο γάλα για να φουσκώσει.

Τις ποσότητες τις κανονίζετε εσείς, ανάλογα με το πόσο φαγητό σας έχει μείνει, αν είναι λίγο, λίγα αυγά, αν είναι πολύ περισσότερα.

Μέχρι να χτυπήσουμε τ’ αυγά, έχει έρθει το τηγάνι στην σωστή θερμοκρασία, ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά και μόλις πιάσει λίγη κρούστα από γύρω, ρίχνουμε από πάνω λίγο τριμμένο τυρί μαλακό, ότι έχετε.

Τα υπόλοιπα, το ψήσιμό της δηλαδή, γίνονται όπως σε όλες τις ομελέτες μας…

Print Friendly, PDF & Email



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *