back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κύπελλο Μπάσκετ: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ για το πρώτο τρόπαιο

Διαβάστε επίσης

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, αυτός του Κυπέλλου μπάσκετ, κρίνεται το απόγευμα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 17.00 στο γήπεδο “Δύο Αοράκια” της Κρήτης. 

Το Ηράκλειο Κρήτης λοιπόν θα φιλοξενήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα αγωνιστεί σε τελικό της διοργάνωσης μετά από 20 χρόνια ενώ από την πλευρά τους “οι πράσινοι” θα διεκδικήσουν το 19ο τρόπαιό τους σε σύνολο 44 διοργανώσεων.

Το φαβορί και η ιστορία

Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Οι “πράσινοι” μετρούν μάλιστα έξι συνεχόμενες νίκες σε τελικούς Κυπέλλου, ενώ το συνολικό ρεκόρ τους σε τέτοια παιχνίδια είναι 18-5. Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, έχει 3-4 σε τελικούς, αλλά και δύο σερί νίκες.

Αγωνιστικά προβλήματα

Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν αγωνιστικά προβλήματα . Στον μεν Παναθηναϊκό,  ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε ενοχλήσεις στη μέση αλλά αναμένεται να αγωνιστεί , στον δε ΠΑΟΚ σήμερα θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Φιλ Γκος ο οποίος αποχώρησε με μυϊκούς σπασμούς στη μέση κατά την διάρκεια του ημιτελικού με την Κύμη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα