18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Kώστας Μπακογιάννης στον Αθήνα 9.84: “Το θέμα δεν είναι τι έγινε χθες, αλλά τι θα κάνουμε αύριο. Βασικό ζητούμενο είναι ο πολιτισμός της καθημερινότητας. Πρέπει άμεσα να αλλάξουμε την εικόνα εγκατάλειψης της πόλης.”

Διαβάστε επίσης

                                                                                                                                          2019/02/18

Διαχωρισμό της αυτοδιοίκησης από  την κεντρική πολιτική σκηνή επιδιώκει ο υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στον Χρήστο Βούζα, επισημαίνοντας για μιαν ακόμη φορά, την ανάγκη να επικρατήσει το εμείς έναντι του εγώ. “Το θέμα δεν είναι τι έγινε χθες αλλά τι θα κάνουμε αύριο. Βασικό ζητούμενο είναι ο πολιτισμός της καθημερινότητας . Πρέπει άμεσα να αλλάξουμε την εικόνα εγκατάλειψης της πόλης.” είπε ο κ Μπακογιάννης

Σε ερώτηση για το αν προλαβαίνει να ολοκληρώσει αυτά που οραματίζεται για την Αθήνα σε μία 4ετία, απάντησε ότι αντιλαμβάνεται τα μεγέθη των προκλήσεων και “προφανώς μια θητεία δεν φθάνει , για να υπάρξει αποτέλεσμα.”

Για την καθαριότητα τόνισε ότι σκοπός είναι να αλλάξει το μοντέλο με (ΣΔΙΤ) σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, χωρίς αυτό, όπως τόνισε, να σημαίνει απολύσεις, αλλά αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα