back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μεγάλη νίκη μέσα στην Κρήτη η Λαμία

Διαβάστε επίσης

Η Λαμία πήρε μεγάλη νίκη στην Κρήτη επικρατώντας 3-1 απέναντι στον ΟΦΗ κι έκανε ακόμη ένα σημαντικό βήμα για τη μάχη της παραμονής.

Το 0-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο δεν έλεγε σε καμία περίπτωση την αλήθεια για την εικόνα του παιχνιδιού. Τόσο οι Κρητικοί, όσο και οι φιλοξενούμενοι πέταξαν μεγάλες ευκαιρίες και δεν μπόρεσαν να κουνήσουν τα δίχτυα.

Τα γκολ… και των δύο τα έβαλε μαζεμένα η Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο. Με ένα ξέσπασμα 14 λεπτών η ομάδα της Φθιώτιδας πέτυχε τρία γκολ. Την αρχή έκανε ο Καραμάνος με υπέροχο πλασέ στο 57’, ενώ στο 61’ ο Τομάς εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη στην άμυνα της ομάδας του Βέρα και έκανε το 2-0. Το τρίτο γκολ σημείωσε ο Μπερτόλιο στο 74΄, αφού πέρασε και τον Στρέζο. Ο ΟΦΗ παρότι έμεινε και με δέκα στο 81’ λόγω σωστής αποβολής του Δεληγιαννίδη, δεν παράτησε το ματς και μείωσε με τον Σακό στο 86’.

Έτσι, η Λαμία έφτασε τους 24 βαθμούς και ανέβηκε στην 8η θέση βγάζοντας το πρώτο της «διπλό» ύστερα από τον περασμένο Οκτώβριο (Λάρισα 1-2). Σε χοντρούς μπελάδες πλέον ο ΟΦΗ που έμεινε στην 14η θέση με 17.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Κυριακίδης (62’ Σακόρ), Βαζ, Ναμπί, Φερέιρα, Πέρσον

Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκόνδρας (46’ Ασίγκμπα), Μπεχαράνο, Δημούτσος, Μπερτόλιο (76’ Πίτι), Τομάς, Καραμάνος, Τσούκαλος (56’ Επστάιν)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα