back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Π.Γερουλάνος: Για μία Αθήνα φιλική σε όλους μας

Διαβάστε επίσης

Το σχέδιο του «για μια Αθήνα φιλική σε όλους μας» παρουσίασε σε άρθρο του στην εφημερίδα «ΑΙΡΕΤΟΣ», ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος.

Όπως αν αναφέρει «το μεγάλο μερίδιο ευθύνης το έχει η ίδια η πολιτεία, οι δημόσιες υπηρεσίες και ο δήμος. Στα μηχανάκια που παρκάρουν στα πεζοδρόμια, προστίθενται τα κακοσχεδιασμένα παρτέρια, οι κολώνες που συχνά έχουν τεθεί σε αχρηστία αλλά κανείς δεν αφαιρεί, οι κάδοι ανακύκλωσης που τοποθετούνται σε διαβάσεις πεζών, τα πεζοδρόμια που είναι συχνά στενά, ξεχαρβαλωμένα, επικίνδυνα».

Ο κ.Γερουλάνος σημειώνει ότι το πρώτο βήμα που πρέπει να γίνει είναι «ένα πρόγραμμα για την αναβάθμιση των πεζοδρομίων», το δεύτερο «δημιουργία 10 χιλιάδων επιπλέον θέσεων στάθμευσης για μηχανάκια και ποδήλατα», τρίτον «ο δήμος οφείλει να δίνει το καλό παράδειγμα, τηρώντας τους κανόνες προσβασιμότητας σε κάθε παρέμβαση στο αστικό τοπίο και στις δημοτικές υπηρεσίες και αφαιρώντας τα εμπόδια που ο ίδιος βάζει στον δρόμο και τέταρτον «συντονισμός των υπηρεσιών του δήμου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα