back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ε. Χριστοφιλοπούλου:«Ο κ. Τσίπρας δεν δικαιούται να ομιλεί περί διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος»

Διαβάστε επίσης

Αιχμές κατά πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ που τώρα είναι υπουργοί ή βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ, άφησε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στάση των 2» και τον Άρη Τόλιο η κ. Χριστοφιλοπούλου είπε ότι «Θα πρέπει να δούμε και ορισμένα στελέχη της Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα, που έχουν χρηματίσει γραμματείς του ΠΑΣΟΚ, όπως η κ. Ξενογιαννακοπούλου που τώρα είναι υπουργός, αλλά και ο κ. Ραγκούσης ο οποίος συνομιλεί και στηρίζει την Κυβέρνηση». Συνέχισε δε λέγοντας «Ο κ. Τσίπρας δεν δικαιούται να ομιλεί περί διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, καθώς έχει το μισό και πλέον Τσοχατζοπουλικό ΠΑΣΟΚ – εννοώ την πολιτική τάση – στις τάξεις του, και στην Κυβέρνησή του, πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ της επίμαχης περιόδου μετά τον Τσουκάτο που μπήκαν οι ορκωτοί λογιστές για να ελέγξουν την εκτίναξη των δαπανών του κόμματος».

Σημείωσε δε ότι δεν προβληματίζονται στο ΚΙΝΑΛ από τη φυγή στελεχών, αντίθετα κάτι τέτοιο τους συσπειρώνει, λέγοντας χαρακτηριστικά «Αν υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι κυνηγοί καρέκλας να φύγουν τώρα».

Αναφερόμενη στην υπόθεση Πολάκη, η κ. Χριστοφιλοπούλου, κάλεσε τη δικαιοσύνη να διερευνήσει την υπόθεση «Ελπίζω να φανεί ως το τέλος της ημέρας ότι υπάρχουν Εισαγγελείς στην Αθήνα», ενώ σχολιάζοντας τη σημερινή τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στη Βουλή, ανέφερε «με περισσό θράσος πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα και πιεζόμενος από τους συναδέλφους είπε ότι δεν έχει υποκλέψει. Όμως το θέμα είναι ότι εν ενεργεία Υπουργός συνομιλεί με τον κεντρικό τραπεζίτη και τον απειλεί».

Νewsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα