back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «πέταξε έξω» από το Κύπελλο την Τσέλσι (vid)

Διαβάστε επίσης

Με πρωταγωνιστή τον Πολ Πογκμπά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 2-0 την Τσέλσι στο “Στάμφορντ Μπριτζ” και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνήλθε άμεσα από το…σοκ που δέχτηκε στο «Ολντ Τράφορντ» από την Παρί Σεν Ζερμέν, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Champions League. Οι «μπέμπηδες» του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ επιβλήθηκαν με 2-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της Τσέλσι και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου με τη «συμπολίτισσα», Σίτι, είναι τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Με δύο γκολ από κεφαλιές διαμορφώθηκε το 0-2 που έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου στη Γιουνάιτεντ για 5η διαδοχική σεζόν. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Πολ Πογκμπά, που «σέρβιρε» το πρώτο τέρμα στον Ερέρα (31’) και σημείωσε το δεύτερο (45’).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι (Σάρι): Κέπα – Αθπιλικουέτα (82’ Τζαπακόστα), Νταβίντ Λουίς, Ρούντιγκερ, Αλόνσο – Καντέ, Ζορζίνιο, Κόβασιτς (71’ Μπάρκλεϊ) – Πέδρο (58’ Γουίλιαν), Αζάρ, Ιγκουαΐν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σόλσκιερ): Ρομέρο – Γιανγκ, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Σο – Ερέρα, Μάτιτς – Μάτα (75’ Περέιρα), Πογκμπά, Ράσφορντ (94’ ΜακΤόμινι) – Λουκάκου (73’ Σάντσες)

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις του ματς

https://youtu.be/JknhlOZR99g

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα