back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Π. Γερουλάνος: Συνεργασία σε όλα τα επίπεδα

Διαβάστε επίσης

«Η επόμενη ημέρα στον δήμο Αθηναίων απαιτεί συνεργασίες», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος, Παύλος Γερουλάνος, μετά τη συνάνηση που είχε με τον δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Καμίνη.

Διευκρινίζοντας τη δήλωσή του, ο κ. Γερουλάνος τόνισε ότι «οι συνεργασίες αφορούν όχι μόνον όσους εκλεγούν, αλλά και την προηγούμενη ηγεσία του δήμου». «Η επόμενη ημέρα στο δήμο απαιτεί συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα. Προφανώς μεταξύ των υποψηφίων που θα εκλεγούν αλλά και μία συνεργασία με την προηγούμενη ηγεσία, έτσι ώστε τα προγράμματα να ολοκληρωθούν σωστά και να γίνει η σοβαρή δουλειά που πρέπει να γίνει στο δήμο. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι γι’ αυτήν την συνεργασία και νομίζω θα χρειαστεί να κάνουμε ακόμα δύο-τρεις συναντήσεις μέχρι τις εκλογές και σίγουρα μέχρι την παράδοση».

Καμίνης: Nα υπάρξει συνέχεια του έργου που πραγματοποιείται στην πόλη

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, αφού χαρακτήρισε «φίλο» του τον κ. Γερουλάνο, υπογράμμισε ότι τον ενημέρωσε για την κατάσταση του δήμου, τονίζοντας ότι είναι πάρα πολύ θετικό οι υποψήφιοι να ενημερώνονται, προκειμένου να υπάρξει συνέχεια του έργου που πραγματοποιείται στην πόλη.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό να τονίσω ότι βλέπω να επικρατεί, προς το παρόν, ένα υψηλό επίπεδο στην αντιπαράθεση των υποψηφίων για το δήμο της Αθήνας», είπε ο κ. Καμίνης και τόνισε ότι «Θεωρώ πάρα πολύ σημαντική την κίνησή του να ζητήσει αυτήν την συνάντηση, επειδή πρέπει να ενημερώνονται οι υποψήφιοι υπεύθυνα για την κατάσταση των δήμων, γιατί έτσι θα μπορέσουμε να διασφαλίσουμε, επιτέλους,  την συνέχεια ενός έργου που έχει γίνει όπως πρέπει να συμβαίνει σε όλη τη δημόσια διοίκηση. Έτσι ακριβώς να συμβεί και στο δήμο της Αθήνας».

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα