back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Super League-21η αγωνιστική: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Διαβάστε επίσης

Με τις νίκες του ΠΑΟΚ και της Λαμίας ολοκληρώθηκε και η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με το “δικέφαλο του βορρά” να διατηρεί το + 9 .

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα πολύ εύκολο απόγευμα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη επικρατώντας με 5-1 και σπάζοντας μία αρνητική παράδοση 19 ετών. Σημαντική νίκη πέτυχε η Λαμία στην έδρα του ΟΦΗ με 3-1, απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία όμως παρέμεινε η ομάδα της Κρήτης.

Ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ και ξέφυγε με οκτώ βαθμούς από τους «κιτρινόμαυρους», παίρνοντας μεγάλη νίκη με 4-1 στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό που νίκησε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Το γκολ για τους «πράσινους» πέτυχε ο Άλτμαν στο 16′.

Ο Ατρόμητος με τέρματα των Κουλούρη και Ουάρντα κατάφερε να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Η ΑΕΛ έμεινε στο 1-1 με την Ξάνθη ενώ σημαντική νίκη κατέκτησε ο Λεβαδειακός επί του Παναιτωλικού με 1-0. Δίχως νικητή έληξε ο αγώνας του Άρη με τον Πανιώνιο.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-0

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 0-2

ΑΕΛ-Α.Ο. Ξάνθη 1-1

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 1-0

Άρης-Πανιώνιος 1-1

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1

Απόλλων Σμ.-ΠΑΟΚ 1-5

ΟΦΗ-Λαμία 1-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα