back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πρώτη ανοικτή συνάντηση του Π.Γερουλάνου με κατοίκους στον Νέο Κόσμο

Διαβάστε επίσης

“Σήμερα είναι η πρώτη συνάντηση Αθηναίων, εδώ στο 2ο Διαμέρισμα, που είναι ο χώρος που αγαπάω και τον ξέρω καλά γιατί εδώ ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου” τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, στην πρώτη ανοιχτή συνάντηση που είχε απόψε με κατοίκους και εργαζομένους στο Νέο Κόσμο, στο Θέατρο ΠΚ, στην οδό Κασομούλη.

“Η συνάντηση Αθηναίων γίνεται ,γιατί δεν θα παλεύουμε πια μόνοι .Θα φτιάξουμε ξανά τα Συμβούλια Γειτονιάς, για την καταγραφή και ιεράρχηση προβλημάτων και για την αντιμετώπιση τους .Αυτή είναι η πρώτη απο τις τρεις δεσμεύσεις μας” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γερουλάνος ,επισημαίνοντας οτι κάθε γειτονιά έχει και τα δικά της προβλήματα.

Η δεύτερη δέσμευση μας είναι οι Πράσινες Ομάδες Δράσεις πρόσθεσε ο Παύλος Γερουλάνος ,διευκρινίζοντας ότι θα δημιουργηθούν γρήγορες ομάδες συνεργασίας τριών υπηρεσιών: Πρασίνου,Καθαριότητας και μικρών Τεχνικών έργων, ενώ οι υιοθεσίες δημοσίων χώρων , είναι η τρίτη δέσμευση μας όπως είπε.” Κάθε φορέας, πρόσθεσε, που θέλει και μπορεί είναι ευπρόσδεκτος στη μάχη κατά της εγκατάλειψης.

Δίνω τρεις δεσμεύσεις, υπογράμμισε, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων για να αντιστρέψουμε τον κύκλο εγκατάλειψης και να χτίσουμε ένα νέο μέλλον για την πόλη μας.Μπαίνουμε μπροστά στον αγώνα για μια πόλη ανθρώπινη.
Έχουμε όμως και πέντε στόχους συμπλήρωσε ο κ.Γερουλανος.
Να φύγει η εγκατάλειψη, για να φύγει ο φόβος.Να είμαστε όλοι ίσοι στα μάτια του Δήμου, ως άτομα, ως γειτονιές.Να μπορούμε να δημιουργούμε. Να νοιώθουμε τον Δήμο κοντά μας, σε κάθε ηλικία, σε κάθε προσπάθεια. Και ο πέμπτος στόχος μας είναι να συνδιαμορφώνουμε και να υλοποιούμε μια ζωή, για το μέλλον μας.

Κάθε εβδομάδα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων θα επισκέπτεται μια γειτονιά της Αθήνας, όπου με ανάλογη εκδήλωση θα αναδεικνύει τα προβλήματα της περιοχής και τις προτεινόμενες λύσεις.Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα ο κ. Γερουλάνος θα βρεθεί κοντά στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής του Κολωνού.

Λία Ιατρίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα