back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το δεύτερο #JobDay 45+ στο Σεράφειο

Διαβάστε επίσης

Το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον» διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά Το #JobDay 45+ ετών. Μια ημερίδα με την παρουσία επιχειρήσεων, με προσωπικό coaching και συμβουλές για το LinkedIn προφίλ.

Θα διεξαχθεί στις 26 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 18:00 στο Σεράφειο, κέντρο αθλητισμού, πολιτισμού και καινοτομίας του δήμου Αθηναίων, Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη, με την συνδιοργάνωση του EUROPE DIRECT CITY OF ATHENS και είσοδο  ελεύθερη.

Η δράση απευθύνεται σε ανθρώπους ηλικίας άνω των 45 ετών οι οποίοι αναζητούν εργασία, επιθυμούν να αλλάξουν εργασιακό περιβάλλον ή θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Σκοπός του #Jobday 45+ ετών είναι η υποστήριξη ατόμων με εμπειρία, δυνατότητες και διάθεση για εξέλιξη που επλήγησαν από την παρατεταμένη οικονομική κρίση και ταυτόχρονα η ενίσχυση της απασχολησιμότητας με τη φυσική συνάντηση εν δυνάμει εργοδοτών με υποψήφιους εργαζομένους.

Οι στόχοι του #Jobday 45+

-H διενέργεια συνεντεύξεων με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό
-Η συνάντηση υποψηφίων για εργασία με εταιρίες από διάφορους κλάδους
-Η βελτιστοποίηση του LinkedΙn προφίλ των υποψηφίων από εξειδικευμένους συμβούλους
-Η επικοινωνία και η δικτύωση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων
-Η συνεργασία έμπειρων στελεχών με ταλαντούχους υποψηφίους

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή και να συνομιλήσουν με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό και οι εκπρόσωποι των εταιριών να γνωρίσουν από κοντά τους υποψηφίους.

Μέσα από την άμεση επικοινωνία υποψηφίων-εργοδοτών δίνεται εκ των πραγμάτων η δυνατότητα για αποτελεσματικότερη προσέγγιση των δύο πλευρών, καθώς οι εργοδότες μαζί με την αποδοχή του βιογραφικού των υποψηφίων κάνουν και την πρώτη συνέντευξη μαζί τους.

Παράλληλες δράσεις

Προσωπικό coaching, εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις ατομικές ανάγκες κάθε υποψηφίου, μέσω του οποίου ο coach θα συμβάλει βοηθώντας τον ενδιαφερόμενο να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί και να μάθει πώς να πετυχαίνει τους στόχους του και να διαχειρίζεται προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.

Βελτίωση LinkedΙn προφίλ των υποψηφίων σε πραγματικό χρόνο με τη βοήθεια εξειδικευμένων στελεχών του χώρου.

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή  στο www.jobdays.gr

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, ήδη από το 1999. Σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Οι εταιρίες που το εμπιστεύονται για τη δημοσίευση των αγγελιών τους ξεπερνούν τις 6.000 και οι επισκέπτες καθημερινά αγγίζουν τις 40.000.

Χορηγός επικοινωνίας και ο Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα