back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

UEFA: Η…Μεγάλη Πέμπτη για το ευρωπαϊκό μέλλον της ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Το ευρωπαϊκό μέλλον της ΑΕΚ κινείται σε ρυθμούς… Γενεύης. Την Πέμπτη ολοκληρώνεται η διαδικασία της εκδίκασης από την UEFA για τα επεισόδια με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ για το Champions League.

Στην ΑΕΚ γβωρίζουν πως βρίσκονται σε δυσχερή θέση σε ό,τι αφορά τα δεδομένα της υπόθεσης, καθώς κινδυνεύει με πολύ βαριά τιμωρία που μπορεί να φτάσει ακόμα και σε αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που προβλέπεται από το ποινολόγια της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Σήμερα το απόγευμα θα αναχωρήσουν για την Γενεύη ο ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και Διευθύνων Σύμβουλος Μηνάς Λυσάνδρου και η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, για να εκπροσωπήσουν την Ενωση στη διαδικασία.

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν καταθέσει τα υπομνήματά τους και τα έγγραφα που αφορούν την υπόθεση και πλέον για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εκδίκασης, απομένει η προφορική ακρόαση από πλευράς ΑΕΚ, κάτι που είχε ζητήσει η ίδια η ΠΑΕ και το αποδέχθηκε η UEFA. Θα πρέπει να επισημανθεί πως η εκδίκασηδεν ξεκινάει την Πέμπτη, καθώς έχει ήδη προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό.

Όσον αφορά το πότε θα εκδοθεί η απόφαση, δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αλλά το πιθανότερο είναι αυτή να γνωστοποιηθεί στην ομάδα μέχρι την Παρασκευή ή το αργότερο μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα