back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Απαγορευτικό της ΕΛ.ΑΣ. υπό το φόβο συνάντησης οπαδών των «αιωνίων»

Διαβάστε επίσης

Πρόβλημα προέκυψε στη Σούπερ Λίγκα. Η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε ότι πρέπει να αλλάξει η ημερομηνία ενός εκ των αγώνων Απόλλων-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκό-ΠΑΟΚ που έχουν οριστεί για την 23η αγωνιστική.

Πρόβλημα έχει προκύψει στη Σούπερ Λίγκα μετά την ανακοίνωση της 23ης αγωνιστικής την επόμενη Κυριακή. Η Αστυνομία ζήτησε για λόγους ασφαλείας την αλλαγή ημερομηνίας ενός εκ των δύο αγώνων, Απόλλων – Ολυμπιακός (16.00) και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19.00) προκειμένου να μην υπάρξη τυχόν συνάντηση οπαδών των δύο αιωνίων αντιπάλων.

Εκ πρώτης όψεως το θέμα φαίνεται απλό, αλλά θα εξελιχθεί σε γρίφο για τη Λίγκα εαν ο Ολυμπιακός προκριθεί απόψε επί της Ντινάμο Κιέβου στους “16” του Europa League.

Ο αγώνας Απόλλων – Ολυμπιακός δεν μπορεί να μετατεθεί για το Σάββατο (2/3), γιατί ο Ολυμπιακός παίζει την Πέμπτη (28/2) τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τη Λαμία και δεν μεσολαβεί το απαραίτητο διήμερο που ορίζει ο κανονισμός. Εάν οι ερυθρόλευκοι προκριθούν στους «16» του Europa League, δεν θα μπορεί να γίνει ούτε τη Δευτέρα , καθώς θα ακολουθεί την Πέμπτη (7/3) το πρώτο παιχνίδι.

Η Λίγκα θα περιμένει το αποψινό αποτέλεσμα στο Κίεβο για να μπορέσει να βρει τη λύση η οποία θα είναι η Δευτέρα 4 Μαρτίου. Όσον αφορά το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, θεωρητικά δεν μπορεί να γίνει το Σάββατο (2/3) αφού την ίδια ημέρα έχει οριστεί ο αγώνας Άρης – ΑΕΚ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα