back to top
23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Πιτίνο: «Ο Καλάθης είναι σκληρός παίκτης»

Διαβάστε επίσης

O Παναθηναϊκός είναι στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το παιχνίδι με τη Χίμκι αύριο βράδυ στο ΟΑΚΑ και ο Ρικ Πιτίνο μίλησε τόσο για τη ρωσική ομάδα, όσο και για τον «σκληρό», όπως τον αποκάλεσε Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά όσα είπε ενόψει του αγώνα με τους Ρώσους:

Για την προηγούμενη εβδομάδα με τα ματς του Κυπέλλου: «Το πιο σημαντικό είναι ότι γινόμαστε καλύτεροι. Κάναμε ένα εξαιρετικό μισό ματς με τον Ολυμπιακό. Παίξαμε κάποια καλά λεπτά και στον τελικό. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και στην άλλη ομάδα, που επέστρεψε και έβαλε κάποια σουτ».

Για τη Χίμκι που μοιάζει με τους… Ουόριορς: «Είναι το πιο δύσκολο ματς για να αμυνθούμε από θέμα προετοιμασίας τουλάχιστον, γιατί σουτάρουν και από τις πέντε θέσεις. Τρέχουν ή για να βάλουν ένα λέι απ ή να βρουν ένα τρίποντο.

Θα χρειαστούμε να αλλάζουν οι ψηλοί μας και να μαρκάρουν κοντούς και μετά να τρέξουμε και να τους δημιουργήσουμε πρόβλημα με τα φάουλ».

Για τον Νικ Καλάθη και τον τραυματισμό του: «Είναι έτοιμος να παίξει. Ο Νικ είναι πολύ καλός παίκτης και σκληρός. Παλεύει. Τον ξεκουράζουμε όποτε μπορούμε. Αν ήμασταν στο ΝΒΑ θα έμενε εκτός. Αλλά ο Νικ είναι σκληρός και παίζει με πόνο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα