back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Ένας χρόνος αποκλεισμού με διετή αναστολή

Διαβάστε επίσης

Ένα χρόνο αποκλεισμό από την Ευρώπη με διετή αναστολή και δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, η τιμωρία της UEFA στην ΑΕΚ, για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA τιμώρησε την ΑΕΚ για τα γεγονότα που έγιναν στον αγώνα με τον Άγιαξ στο Champions League, με έναν χρόνο αποκλεισμό από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση αλλά με αναστολή δύο χρόνων. Επιπρόσθετα η Ένωση θα κληθεί να δώσει δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και να πληρώσει πρόστιμο 80.000 ευρώ.

Σίγουρα η ποινή αυτή έφερε την …καρδιά στη θέση των διοικούντων την ομάδα, καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις μιλούσαν για εξοντωτική ποινή χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα. Όχι πως η συγκεκριμένη είναι ελαφριά, αλλά η Ένωση θα συμμετέχει και του χρόνου κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αποφεύγοντας μια τιμωρία που θα μπορούσε να πλήξει την ομάδα και οικονομικά.

Απόδω και πέρα όμως η ΑΕΚ οφείλει να είναι προσεκτική για τα επόμενα δύο χρόνια, προκειμένου να μην ενεργοποιηθεί η τιμωρία αποκλεισμού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα