back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η νίκη δίνει οξυγόνο, η ήττα τον…τελειώνει

Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένος για τη νίκη θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην Χίμκι, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ (9-13) και απέχουν δύο νίκες από την οκτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Η διαφορά όμως είναι πως οι «πράσινοι» προέρχονται από 4 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια ενώ οι Ρώσοι από δύο διαδοχικές επιτυχίες, με τελευταία το «διπλό» επί της Μπουντούτσνοστ.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύο στόχους απόψε στο ΟΑΚΑ. Το πρώτο και βασικότερο είναι η νίκη επί της Χίμκι και παράλληλα η κάλυψη της διαφοράς της ήττας του στη Μόσχα, για να έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Οι Λάνγκφορντ και Κιλπάτρικ θα αγωνιστούν για πρώτη φορά μαζί σε ευρωπαϊκό αγώνα, μετά την επιστροφή του πρώτου από τον τραυματισμό του, και ο Πιτίνο περιμένει και από τους δύο να βοηθήσουν στο σκοράρισμα , κυρίως έξω από τα 6.75. Απουσίες υπάρχουν και είναι οι γνωστές των Νίκου Παππά και Ματ Λοτζέσκι.

Στη Χίμκι, ο Ρίμας Κουρτινάιτις, δεν υπολογίζει από το Νοέμβριο στον Αλεξέι Σβεντ, ενώ ο Άντονι Γκιλ χειρουργήθηκε στη μέση και ο Γκάρλον Γκριν αποχώρησε μετά τη λήξη του προσωρινού συμβολαίου του.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ιλια Μπελόσεβιτς, Κάρλος Περούγα και Μίλαν Νέντοβιτς. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1HD.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα