back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το ρολόι των εκλογών μετρά αντίστροφα

Διαβάστε επίσης

“Το ρολόι των εκλογών μετρά αντίστροφα δεν θα χάσουμε ούτε μία ημέρα”, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ομιλία του στο διευρυμένο διαγραμματειακό όργανο του κόμματος και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι καθώς “στις 26 Μαΐου θα έχουμε εκλογές”.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην βαρύτητα την οποία θα έχει το “μήνυμα των Ευρωεκλογών” ιδίως : “αν ο κ. Τσίπρας δεν επιλέξει εθνικές εκλογές το Μάιο και αναζητήσει διαφυγή στην πλήρη εξάντληση της θητείας του”

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε επίσης ότι “Στόχος μας δεν είναι μόνο να γίνουμε κυβέρνηση, είναι να αλλάξουμε την Ελλάδα” ενώ για τις δημοτικές εκλογές είπε ότι  “στους δήμους που δεν έχουμε προτιμήσεις σεβόμαστε τις επιλογές των πολιτών”.

Όσον αφορά το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι περιλαμβάνει λιγότερους φόρους, περισσότερες επενδύσεις, περισσότερες και καλύτερες θέσεις απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα.

“Πρέπει να αποδείξουμε έμπρακτα ότι είμαστε κοντά σε αυτούς που έχουν πιο πολύ ανάγκη, η ΝΔ είναι κοινωνικό και λαϊκό κόμμα” είπε μεταξύ άλλων ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία του κόμματός του τα τελευταία χρόνια.

“Αισθάνομαι ικανοποίηση γιατί παρέλαβα ένα κόμμα μετά από απανωτές εκλογικές ήττες που πολλοί θεωρούσαν ότι ήταν σε διαρκή πτώση και την ξανακάναμε την μεγάλη κυρίαρχη κεντροδεξιά παράταξη, ένα από τα μεγαλύτερα κεντροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη, ανανεωμένο, που θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών”.

Απ.Χονδρόπουλος

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα