back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Φ. Γεννηματά : Ο κ. Τσίπρας δημιουργός της Νέας Δεξιάς

Διαβάστε επίσης

Δριμεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, με φόντο την επιχείρηση διεμβολισμού της κεντροαριστεράς απο τον πρωθυπουργό για τον οποίο- είπε- οτι βρίσκεται σε απόγνωση.

Βλέποντας, όπως ανέφερε, οτι έρχεται το τέλος και μπροστά στην ήττα του ψάχνει να βρει τι θα κάνει την επόμενη μέρα. Όλο αυτό το διάστημα που κυβερνά στην πραγματικότητα ο κ. Τσίπρας έφτιαξε τη Νέα Δεξιά, με σκληρές αντιλαϊκές πολιτικές και περικοπές : Κατέστρεψε το Κράτος Πρόνοιας – το ισοπέδωσε, δέσμευσε τον δημόσιο πλούτο για 99 χρόνια. Δεν υπήρξε άλλος πρωθυπουργός-υποστήριξε η κ. Γεννηματά- που να τα έδωσε όλα στους δανειστές, που να ήταν τόσο πρόθυμος σε ό,τι του ζήτησαν οι πιο συντηρητικοί κύκλοι της Ευρώπης.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής τόνισε οτι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει σχέση με την κεντροαριστερά, καθώς -όπως είπε-όλο αυτό το διάστημα κυβέρνησε με ακροδεξιούς, στηρίζεται σε δεξιούς και ακροδεξιούς, σε διάφορους πρόθυμους γυρολόγους και στα αζήτητα της Κεντροαριστεράς. Έφτιαξε στην πραγματικότητα μαζί με την καραμανλική συνιστώσα που τον στηρίζει τη Νέα Δεξιά, ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά και τώρα-πρόσθεσε- που είναι σε απελπισία ψάχνει έναν μανδύα, ένα προσωπείο για να διαχειριστεί την επόμενη μέρα. Πολιτικός χορηγός της ΝΔ λοιπόν ο κ. Τσίπρας, και με τον τρόπο που χειρίζεται εθνικά θέματα και ευτελίζει την Πολιτική έχει γίνει χορηγός και της Ακροδεξιάς, της Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται για ένα πολιτικό και ιδεολογικό αχταρμά που «χτυπάει» τον ελληνικό λαό και διαλύει τη χώρα.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έκανε λόγο για πολιτικό και ιδεολογικό αχταρμά. Με ευθύνη του κ. Τσίπρα, βλέπουμε την παρακμή και τον εκφυλισμό του ελληνικού Κοινοβουλίου. Με βουλευτές που δανείζονται και κάθε μέρα αλλάζουν κόμμα και παραχωρούν το δικαίωμά τους να ψηφίζουν κατά συνείδηση για να στηρίζουν εν λευκώ την κυβέρνηση. Έχετε δει τέτοιες συμπεριφορές από «προοδευτικό» κόμμα στην Ευρώπη; διερωτήθηκε η Φώφη Γεννηματά κάνοντας λόγο για κατάχρηση της εξουσίας και καθεστωτισμό.

Τη δεύτερη Κυριακή και σε δήμους και σε περιφέρειες θα έχουμε δικούς μας υποψήφιους.

Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ανέφερε οτι η γραμμή είναι να στηρίξουμε τους δικούς μας υποψήφιους. Έχουμε πολύ ισχυρά στελέχη στην αυτοδιοίκηση και στους κεντρικούς Δήμους και στις μεγάλες Περιφέρειες, δήλωσε η κ. Γεννηματά εκφράζοντας την αισιοδοξία οτι στη συντριπτική τους πλειοψηφία θα είναι στο δεύτερο γύρο. Έχει μεγάλη σημασία -όπως είπε -ιδιαίτερα με αυτόν τον νέο διαλυτικό νόμο της κυβέρνησης για την αυτοδιοίκηση, να είναι στο τιμόνι των Δήμων και των Περιφερειών προοδευτικοί άνθρωποι με ικανότητες που θα συνθέσουν και διοικήσουν και να μη βρεθούν όμηροι μειοψηφιών ή ακόμα και τοπικών συμφερόντων.

Στο Συνέδριο συνοψίζουμε τον προγραμματικό δεκάλογο του Κινήματος Αλλαγής

Αναφερόμενη στο επικείμενο συνέδριο που είναι προγραμματισμένο στο τέλος Μαρτίου, η κ. Γεννηματά επισήμανε: εκεί θα συνοψίσουμε τον προγραμματικό δεκάλογο του Κινήματος Αλλαγής που θα αποτελέσει την προγραμματική βάση για την επόμενη των εκλογών. Αν ο ελληνικός λαός μας δώσει τη δύναμη θα επιμείνουμε στην συνεννόηση και εφαρμογή του προγράμματός μας. Το πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος -πρόσθεσε-θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Υπάρχει ένα μεγάλο δίλημμα: Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες για τη χώρα, κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα