back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κύπελλο: Η πρόκριση θα σώσει τη χρονιά της ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Τον τελευταίο της στόχο που είναι το Κύπελλο, καλείται να διεκδικήσει η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς το πρωτάθλημα αλλά και η δεύτερη θέση έχουν χαθεί τη φετινή περίοδο.

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο στις 19:30-COSMOTE Sports 1 και με το υπέρ της 1-0 στο Περιστέρι, θα μπει στην αναμέτρηση με προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά.  Ο Μανόλο Χιμένεθ θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενώ εκτός μάχης βρίσκονται οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι και Χουλτ.

Ο Σιμόες επιστρέφει από τιμωρία και θα πάρει τη θέση του Γαλανόπουλου, ενώ στο βασικό σχήμα θα ξεκινήσει και ο Άλεφ αντί του Κρίστισιτς. Ο Μπάρκας θα αντικαταστήσει τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεν υπάρχουν πολλές επιλογές πλην των Μπακάκη, Τσόσιτς, Οικονόμου και Γκάλο, ενώ Μάνταλος, Μπογέ και Λιβάγια θα παίξουν πίσω από τον Πόνσε.

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ εναντίον της ΑΕΚ . Ο Νταμίρ Κάναντι απέκλεισε από την αποστολή για λόγους τακτικής τον Μάντσον, ενώ το ίδιο συνέβη και με τους Κιβρακίδη και Κορτ. Ο Αυστριακός τεχνικός δεν πήρε, επίσης, μαζί του τον Ούμπιδες, ο οποίος έπαιξε και στα 90 λεπτά του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολας, αλλά και τον Μέγερι, καθώς στους αγώνες Κυπέλλου την εστία των «κυανόλευκων» υπερασπίζεται ο Θεοδωράκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα