back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στ. Θεοδωράκης: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προσπαθούν να κάψουν τον ενδιάμεσο χώρο

Διαβάστε επίσης

«Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η ΝΔ προσπαθούν να κάψουν τον ενδιάμεσο χώρο», δήλωσε σε συνέντευξη του στον Real 97.8, ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχετικά με τις προσπάθειες στελεχών της Κεντροαριστεράς να ρίξουν «γέφυρα» στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Να εξαφανιστεί το Ποτάμι, να εξαφανιστεί το ΚΙΝΑΛ, να εξαφανιστούν οι ενδιάμεσες φωνές, έτσι ώστε, όταν έρθει η ώρα της κάλπης, οι πολίτες να πουν ‘’τι να κάνω δεν έχω άλλη λύση’’ και ο ένας να στραφεί δεξιά και ο άλλος αριστερά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Η συρρίκνωση του μεσαίου χώρου, αν και εφόσον επιτευχθεί, θα είναι ήττα της Δημοκρατίας, σχολίασε ο κ. Θεοδωράκης προσθέτοντας ότι η διαφορετική φωνή του Ποταμιού εμπλουτίζει τη Δημοκρατία και προσθέτει λύσεις στη χώρα.

Κάνοντας τον απολογισμό των 5 χρόνων Ποτάμι, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι το Ποτάμι συνέβαλε στο να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ελληνική κοινωνία και ήταν η αφορμή για να μπουν στην πολιτική πολλοί μη επαγγελματίες πολιτικοί. «Προφανώς κάναμε και λάθη – τα περισσότερα εγώ», είπε.

Τόνισε, ωστόσο, ότι τα λάθη τα δικά του δεν πλήγωσαν την ελληνική κοινωνία, παρά μόνο τον ίδιο και το Ποτάμι.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα