back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στην Κρήτη ο ΥΕΘΑ Β. Αποστολάκης

Διαβάστε επίσης

Στην Κρήτη με εντολή του πρωθυπουργού, βρίσκεται ο ΥΕΘΑ Β. Αποστολάκης, προκειμένου να συντονίσει τις προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στο Νησί, από την πρόσφατη θεομηνία «Ωκεανίς».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ, μεταφέρονται στα Χανιά, με δρομολόγιο ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας, δύο (2) συλλογές γεφυρών τύπου Belley με συνοδά οχήματα και τεχνικό προσωπικό, ενώ διατηρείται ετοιμότητα αποστολής δύο (2) επιπλέον συλλογών γεφυρών ομοίου τύπου.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο ΥΕΘΑ Β. Αποστολάκης, είπε: «Η πρώτη γέφυρα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μηχανικών, θα τοποθετηθεί στον Πλατανιά και στη συνέχεια θα δούμε που αλλού. Εμείς έχουμε άλλες δύο γέφυρες έτοιμες στην Αθήνα έτοιμες να φορτωθούν. Ξεκινώντας λοιπόν με την πρώτη θα δούμε στη συνέχεια που αλλού μπορούμε να επέμβουμε, ούτως ώστε όσο γίνεται πιο γρήγορα να γίνει η αποκατάσταση. Η Γέφυρα είναι ασφαλής και δεν υπάρχει θέμα. Επικοινωνεί, περνάνε αυτοκίνητα, περνάνε λεωφορεία και αρκετά βαριά οχήματα».

Χρήστος Καπούτσης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα