back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το… μισό υπουργικό νύχτα στον Τσακαλώτο

Διαβάστε επίσης

Μύρισε εκλογές ξαφνικά χθες το βράδυ στο υπουργείο Οικονομικών, καθώς οι εναπομείναντες στο γραφείο των δημοσιογράφων είδαν ξαφνικά να ανεβαίνουν στον 6ο όροφο του υπουργείου κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και του κυβερνώντος κόμματος.

Έτσι, λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ, την πόρτα του γραφείου του Ευκλείδη Τσακαλώτου πέρασαν τα… μισά μέλη του υπουργικού, καθώς και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνάντηση διήρκεσε πάνω από δύο ώρες και ολοκληρώθηκε στις 10:30 το βράδυ.

Συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Θεανώ Φωτίου, αλλά και πολλά κομματικά στελέχη όπως ο βουλευτής και πρώην υπουργός Θοδωρής Δρίτσας, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Μαντάς, η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου και άλλοι.

Το γεγονός ότι η σύσκεψη ήταν μυστική και δεν είχε ανακοινωθεί προκάλεσε ερωτήματα από τους δημοσιογράφους, στα οποία όμως, κανείς από τους συμμετέχοντες δεν θέλησε να απαντήσει.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απάντησε γελώντας όταν ρωτήθηκε εάν η συνάντηση αφορούσε στις εκλογές: «Τώρα είστε υπερβολικοί». Στο ίδιο μήκος κύματος και η Θεανώ Φωτίου: «Ποια συνάντηση; Εγώ φτιάχνω τα γεμιστά»! Ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης είπε επίσης χαμογελαστά: «Εκλογές; Ποιος ασχολείται με τις εκλογές; Ασχολείται κανείς;».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα