13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στην εθνική ομάδα τένις ο Τσιτσιπάς

Διαβάστε επίσης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ενισχύσει την εθνική ομάδα στο Davis Cup τον προσεχή Σεπτέμβριο και μάλιστα η ΕΦΟΑ υπέβαλε αίτημα σήμερα προς την ITF για τη διοργάνωση του τουρνουά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Tatoi Club.

Η οριστική απόφαση για την ανάθεση στην Ελλάδα θα αποφασιστεί στις 5 Μαρτίου, στη συνεδρίαση της επιτροπής του Davis Cup, που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της ITF στο Λονδίνο.

Η χώρα μας αγωνίζεται στο Group III της Ευρωαφρικανικής Ζώνης, στο οποίο συμμετέχουν οκτώ χώρες. Αντίπαλοι της εθνικής είναι οι Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Εσθονία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Μονακό, Μαυροβούνιο, Πολωνία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε τη συμμετοχή του στην εθνική και θα κληθούν ακόμη οι Μάρκος Καλοβελώνης, Πέτρος Τσιτσιπάς και Μιχάλης Περβολαράκης. Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς με εθνικό προπονητή τον Δημήτρη Χατζηνικολάου (αυτό σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε η θητεία του Φώτη Βαζαίου) και εκπρόσωπο-συντονιστή από το ΔΣ της ΕΦΟΑ, τον αναπληρωτή έφορο αγωνιστικού Διονύση Κοντονή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα