back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γ.Καμίνης: «Ώρα για μία νέα ευρωπαϊκή πολιτική που θα αγκαλιάσει τους νέους»

Διαβάστε επίσης

Τον Επίτροπο Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Πιέρ Μοσκοβισί υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Έχουμε την ευκαιρία να διαφυλάξουμε όσα καταφέραμε μέχρι σήμερα, να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή απέναντι στον εθνικισμό, τον λαϊκισμό και την ξενοφοβία», τόνισε κ. Καμίνης στον χαιρετισμό του, στην εκδήλωση: «Διάλογος με τους Πολίτες».

«Πρέπει να αγκαλιάσουμε τους νέους, όσους βρίσκονται σε ανάγκη, εκείνους που βλέπουν μπροστά και θέλουν να χτίσουν τις επιχειρήσεις του μέλλοντος. Χρειαζόμαστε μία πολιτική, στην οποία η οικονομική ανάπτυξη, η κοινωνική δικαιοσύνη και η προστασία του περιβάλλοντος θα πηγαίνουν χέρι-χέρι», σημείωσε.

Ο Επίτροπος της Ε.Ε. κ. Πιέρ Μοσκοβισί, ήταν κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση «Διάλογος με τους Πολίτες», που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή μεταπτυχιακών φοιτητών στο Σεράφειο Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Καινοτομίας του δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των δράσεων του Γραφείου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης και Ενημέρωσης “Europe Direct” του δήμου Αθηναίων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα