back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Π. Μοσκοβισί: Μην παρεκκλίνετε από τον δρόμο των μεταρρυθμίσεων

Διαβάστε επίσης

Σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση να κλείσει τα αυτιά της στις σειρήνες της προεκλογικής παροχολογίας και να παραμείνει σταθερή στη γραμμή των μεταρρυθμίσεων, έστειλε από το βήμα της αίθουσας Γερουσίας της Βουλής, ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ε.Ε. Πιέρ Μοσκοβισί.

Μιλώντας σε κοινή συνεδρίαση τεσσάρων Επιτροπών του Κοινοβουλίου, ο Γάλλος επίτροπος ευχήθηκε «η προεκλογική περίοδος να μην κάνει τους υπευθύνους να χάσουν τον στόχο τους, δηλαδή την ατζέντα των μεταρρυθμίσεων». Αν και αναγνώρισε ότι η Ελλάδα προχωράει στο δρόμο της δημοσιονομικής κανονικότητας και έχει επιτύχει σημαντικές προόδους σε κάποιους τομείς, παρατήρησε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στην υλοποίηση ορισμένων μεταρρυθμίσεων.

«Η δουλειά σας δεν έχει ολοκληρωθεί», τόνισε ο κ. Μοσκοβισί, σημειώνοντας ότι έως τις 11 Μαρτίου που συνεδριάζει το Eurogroup για την χορήγηση της δόσης του 1δις προς την Ελλάδα, θα πρέπει να υπάρξει απόφαση για την προστασία της πρώτης κατοικίας και τα “κόκκινα δάνεια»,σημειώνοντας πάντως,ότι το τραπεζικό σύστημα θα πρέπει να είναι απόλυτα προστατευμένο.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα