back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ιτούδης: «Ημασταν καλύτερη ομάδα και το δείξαμε»

Διαβάστε επίσης

Ο Δημήτρης Ιτούδης σχολίασε το ματς με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στα στοιχεία που έφεραν την εύκολη νίκη στην ΤΣΣΚΑ.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη και την εμφάνιση. Ήταν ξεκάθαρο πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα, κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου αλλάξαμε τον τρόπο σκέψης και την άμυνά μας. Κρατήσαμε χαμηλά τον Ολυμπιακό στο δεύτερο μέρος και αυτό μας έδωσε την ώθηση για να πάρουμε τη νίκη. Το παιχνίδι δεν είναι μόνο άμυνα, έχει και επίθεση.

Αν δείτε τα στατιστικά, είχαμε μόνο τέσσερα λάθη, από τα όποια μόνο το ένα προέκυψε από την πίεση του Ολυμπιακού. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και αυτό δείχνει τον χαρακτήρα μας. Δείξαμε ότι δεν είμαστε εγωιστές, γυρίσαμε καλά την μπάλα για να βρούμε το καλύτερο σουτ.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, κερδίσαμε ακόμα έναν εξαιρετικό αντίπαλο και συνεχίζουμε», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος τεχνικός, προτού σταθεί στον Κάιλ Χάινς:

«Ο Κάιλ ήταν πολύ ουσιαστικός, δεν ξέρω αν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του. Ήταν προσηλωμένος στον στόχο του. Είχαμε ένα σωστό πλάνο και το ακολουθήσαμε όπως έπρεπε. Ο Κάιλ άλλαξε το mindset στο ημίχρονο».

Σχετικά με το αν θα προκριθούν στα πλέι-οφ οι ελληνικές ομάδες, ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε: «Η Euroleague είναι απρόοπτη. Θα υπάρξει ένα ντεφορμάρισμα σε όλες τις ομάδες, αλλά πρέπει να βρεις το σωστό μομέντουμ όταν χρειάζεται. Είναι ένα μαραθώνιος, αλλά πιστεύω πως και οι δύο θα δώσουν αγώνα για να βρεθούν στα πλέι-οφ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα