back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νεκρός 53χρονος στο ΚΑΤ έπειτα από πυρκαγιά στο δωμάτιο όπου νοσηλεύονταν

Διαβάστε επίσης

Νεκρός πάνω στο κρεβάτι του εντοπίστηκε ένας άνδρας 53 ετών που νοσηλευόταν στο ΚΑΤ.

Συγκεκριμένα η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί τοτ Σαββάτου στο Νοσοκομείο ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ’, όπου νοσηλευόνταν ασθενής ηλικίας 53 ετών.

Ο ασθενής δεν μπορούσε να περπατήσει, έφερε περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου, το οποίο είχε χειρουργηθεί, καθώς και κάταγμα βραχιονίου, για το οποίο ακολουθούσε συντηρητική αγωγή.

Η πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε δωμάτιο του νοσοκομείου στις 10:08 το πρωί του Σαββάτου και άμεσα στο σημείο έφτασαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Ωστόσο οι πυροσβέστες δεν ενήργησαν καθώς η φωτιά κατασβέστηκε από ίδια μέσα και ανθρώπους του νοσοκομείου.

Εκεί εντόπισαν νεκρό τον 53χρονο. Οι συνθήκες του θανάτου του, διερευνώνται από το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου, η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου.Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε παράλληλα Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Σήμερα Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου.
Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόνταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηριτική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε.
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα