back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τοπικές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο

Διαβάστε επίσης

Τοπικές βροχές προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ από τα δυτικά κυρίως από το μεσημέρι.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, βαθμιαία στα βόρεια και μέχρι το βράδυ στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια σε βορείων διευθύνσεων 5 με 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν, ενώ πιθανότητα βροχοπτώσεων υπάρχει από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε βόρειους ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ εκτός από τα δυτικά του νομού όπου θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά όπου από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Τη νύχτα στα δυτικά τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από τις απογευματινές ώρες στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία από 3 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τα βόρεια βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Βελτίωση τις βραδινές ώρες στα βόρεια. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ, στρεφόμενοι αργά το απόγευμα από τα βόρεια σε βόρειους τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 5 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, και ανατολική Πελοπόννησο. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 3 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από αργά το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στις Κυκλάδες και τη Κρήτη. Άνεμοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία από 9 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι και από τα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε βορειοανατολικούς 5 με 6 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία από 8 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα